El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

La UPV entre les 100 millors universitats del mon en ciencies tecniques

Campus UPV d'Alcoi / UPV

El RUR 2019 Technical Sciences World University Ranking ha estudiat més de 700 universitats abans de classificar a la UPV en la posició 87.

La UPV aconsegueix la 87 posició en tot el món dins de la classificació realitzada pel RUR 2019 Technical Sciences World University Ranking, en col·laboració amb Clarivate Analytics, en les que han sigut analitzades més de 700 universitats.

El RUR 2019 Technical Sciences World University Ranking ha estudiat més de 700 universitats abans de classificar a la UPV en la posició 87.

Per a arribar a aquesta conclusió, han hagut de valorar diferents característiques i models, en total han estudiat 5 indicadors: el nombre d'estudiants per personal docent, títols de doctorat per personal acadèmic, personal acadèmic per titulacions de grau, títols de doctorat per títols de grau concedits i reputació mundial en l'ensenyança.

Cal destacar, que la UPV també ha aconseguit entrar en diferents classificacions que s'han anat presentant al llarg de l'any, col·locant-la entre les 350 millors universitats del món segons QS World University Rankings, i la revista Times Higher Education va valorar a la UPV com una de les 75 universitats més destacades d'Espanya, donant-li el títol de la universitat valenciana millor valorada de la seua història.