El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

La UPV, entre les 250 universitats del món que més possibilitats d'ocupació generen

La Universitat Politècnica de València és la universitat valenciana que genera més possibilitats d'ocupació, i està entre les primeres 250 del món. També destaca per ser la 33 a escala mundial en acords amb empreses

La primera és el MIT, el conegut Institut Tecnològic de Massachusetts. I la Universitat Politècnica de València, de la qual forma part del Campus d'Alcoi, està entre la 200 i la 250 de tot el món, i la millor de la Comunitat Valenciana. 

Són les dades del QS 2020, un reconegut rànquing d'ocupabilitat dels graduats que s'acaba de conéixer, i on la UPV manté una bona posició els últims anys. A més, ha millorat en un dels criteris, el d'acords amb empreses, on ha passat de ser la 35 a ser la 33 en l'àmbit mundial. És En aquest apartat, és la tercera en Espanya i l'11 d'Europa. 

El rànquing QS 2020 el fa la consultora Quacquarelli Symonds, i valora cinc apartats de cada universitat: la reputació dels graduats entre els ocupadors, l'èxit de la seua carrera professional, els acords de col·laboració amb empreses, la taxa d'inserció laboral i el nombre d'ocupadors presents al campus que ofereixen pràctiques o un primer treball als estudiants.