El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

La UPV és una de les 100 més innovadores d'Europa, segons Reuters News

Campus d'Alcoi de la UPV / Campus
El rànquing avalua "les institucions educatives que més fan per l'avanç de la ciència, la invenció de noves tecnologies, i potenciar nous mercats i indústries"

L'agència de notícies Reuters News ha elaborat un rànquing de les universitats més innovadores. La UPV, a la qual pertany un dels campus que hi ha a Alcoi, està dins d'aquest Top 100. Aquest rànquing avalua "les institucions educatives que més fan per l'avanç de la ciència, la invenció de noves tecnologies, i potenciar nous mercats i indústries"

L'agència de notícies Reuters News ha elaborat un rànquing de les universitats més innovadores. La UPV, a la qual pertany un dels campus que hi ha a Alcoi, està dins d'aquest Top 100. Aquest rànquing avalua "les institucions educatives que més fan per l'avanç de la ciència, la invenció de noves tecnologies, i potenciar nous mercats i indústries". Segons indica el vicerector d'Investigació, José E. Capilla, “aquests resultats confirmen de nou el treball desenvolupat pels nostres investigadors i el compromís de la Universitat Politècnica de València per la R+D+i. No obstant això, hem de seguir treballant para no solament seguir estant entre les cent primeres, sinó per a millorar els nostres resultats, reforçant la transferència de la nostra tecnologia i els vincles amb el sector productiu”.