El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

La UPV inaugura al Centre Comercial Alzamora l’exposició Fotciencia 18 amb motiu de la Setmana de la Ciència

Està emmarcada dins de la celebració de la Setmana de la Ciència i es pot visitar fins el 30 de maig al Centre Comercial Alzamora.

49 fotografies formen esta exposició. L'objectiu és fomentar la cultura i educació científica, en definitiva acostar la ciència a la població general des de la mirada artística i estètica.

L’exposició Fotciència 18 està emmarcada dins de la celebració de la Setmana de la Ciència i es pot visitar fins el 30 de maig al Centre Comercial Alzamora.

FOTCIENCIA18 està composta per una selecció de 49 fotografies acompanyades dels seus respectius textos. El foment de la cultura i l'educació científica resulten importantíssims en la societat actual, no sols per al foment de les vocacions en l'àrea de les ciències, sinó també com a competència fonamental per a tota la societat.

L'objectiu és acostar la ciència a la ciutadania mitjançant una visió artística i estètica suggerida a través de fotografies científiques que són exposades juntament amb una descripció o comentari escrit del fet científic que il·lustren.

L'exposició de fotografies científiques itinerant produïda en el marc d'aquesta iniciativa es presenta cada any en els principals museus, centres de la ciència, universitats i centres culturals del país, amb gran èxit de públic i repercussió en mitjans de comunicació. Les imatges de FOTCIENCIA de cada edició s'inclouen també en un catàleg i en la pàgina web del projecte, com a recurs públic per a la divulgació de la ciència.

Es tracta d’una iniciativa organitzada per la Fundación Española para la Ciencia y la Tecnología (FECYT) i l'Agència Estatal Consell Superior d'Investigacions Científiques (CSIC), amb la col·laboració de la Fundació Jesús Serra, del Grup Catalana Occidente.