El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

La UPV, millor universitat valenciana i segona millor a Espanya

Primeres possivions de l'U-Rànquing / u-ranking.es
Ocupa la segona posició en l'àmbit nacional de l'U-Rànquing que avalua el 95% de les universitats espanyoles

La UPV es consolida com a referent a Espanya. Ho afirma l'U-Rànquing que avalua el 95% d'universitats espanyoles (61 de les quals 13 són privades)

La quarta edició de l'U-Rànquing ha classificat a la UPV (de la qual depén l'actual Campus d'Alcoi) com la segona millor universitat d'Espanya. Aquest rànquing, el·laborat per la Fundació BBVA i l'IVIE, analitza els principals àmbits: docència, investigació, i innovació i desenvolupament tecnològic. Segons en rànquing, és segona en innovació i desenvolupament tecnològic, cinquena en docència i sèptima en investigació.

La UPV comparteix segona plaça amb l'Autònoma de Barcelona i la Politècnica de Catalunya. El domini català a les universitats de l'Estat es completa amb la Pompeu Fabra, que lidera el rànquing. La UA, que d'ací pocs mesos instal·larà el seu campus a Alcoi, ocupa la cinquena posició.

La quarta edició d'U-Rànquing ha sigut desenvolupada per un ampli equip d'investigadors i tècnics de l'IVIE, dirigits per Francisco Pérez, catedràtic d'Anàlisi Econòmica de la Universitat de València (UV) i director de Recerca del IVIE, i Joaquín Aldás, professor de recerca del IVIE i membre de la UV.

Segueix-me a Twitter:@Rubenet26