El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

La UPV obri el termini de preinscripció per als màsters del Campus d'Alcoi

S'ofereixen 90 places per al total dels quatre màsters. 

Ja es pot realitzar la preinscripció per als quatre màsters universitaris oferits al Campus d'Alcoi de la UPV per al curs 2020 / 2021. El tràmit es pot formalitzar fins al divendres 12 de juny en un formulari web, sense necessitat de desplaçar-se físicament per a realitzar la preinscripció.

Un d'ells és el màster en Enginyeria Tèxtil, per al qual s'ofereixen 15 places. En el desenvolupament del Màster col·laboren els següents tres centres: la UPV, l'Institut Tecnològic del Tèxtil, i l'Associació Tèxtil de la Comunitat Valenciana. El màster en Direcció d'Empreses està enfocat a la formació de futurs directius i empresaris, i en ell s'ofereixen 25 places.

El màster en Enginyeria d'Organització i Logística forma professionals per a l'empresa que puguen analitzar, dissenyar i implantar sistemes complexos compostos per persones, materials o tecnologia. S'ofereixen 25 places. Per últim el màster en Enginyeria, Processament i Caracterització de Materials. Es tracta d'un camp de coneixement interdisciplinari que abasta l'estudi de l'estructura, propietats, processament i aplicacions de tota mena de materials. S'ofereixen també  25 places.

La docència per al pròxim curs en aquests títols serà presencial seguint en tot moment les recomanacions del Ministeri de Sanitat sobre distanciament social i, en cas necessari, s'impartirà part de la docència en modalitat síncrona online.