El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

La UPV oferirà classes presencials en Alcoi el pròxim curs "adaptades a les circumstàncies sanitàries"

Campus Alcoi UPV.

El que encara no s'ha pogut determinar són els terminis de matriculació

El Campus d'Alcoi de la UPV ha presentat la seua oferta formativa per al curs 2020/21, del qual han confirmat que s'impartirà en modalitat presencial. Això si, ho farà d'acord amb les circumstàncies sanitàries previstes. L'oferta entre graus i màsters es manté en 560 places.

El que encara no s'ha pogut determinar són els terminis de matriculació. Des del Campus asseguren que el termini es podria iniciar a finals de juliol per a alumnats de nou ingrés: "Estem a costa de quan es publiquen els resultats de la preinscripció".

Es manté l'oferta de 470 places per a nous alumnes que opten a algun els huit graus en: Enginyeria en Disseny Industrial i Desenvolupament de Productes (90), en Enginyeria Informàtica (50), en Administració i Direcció d'Empreses (75), en Enginyeria Elèctrica (50), en Enginyeria Mecànica (110), en Enginyeria Química (50); i els dobles graus d'Administració i Direcció d'Empreses i Gestió Turística (15) i en Administració i Direcció d'Empreses i Informàtica (15).

Per als màsters es reserven 90 places: en el d'Enginyeria Tèxtil (15), en Enginyeria d'Organització i Logística (25), en Enginyeria, Processament i Caracterització de Materials (25) i en Direcció d'Empreses (25).