El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

La UPV se situa entre les 200 universitats del món amb més impacte social i econòmic

Campus d'Alcoi de la UPV.

 

La UPV destaca en el més important per a l'elaboració d'aquest ranquin -el ODS número 17, que fomenta les Aliances per a aconseguir els objectius establerts per Nacions Unides- situant-se en el lloc número 57 de tot el món.

La Universitat Politècnica de València (UPV) es troba entre les 200 universitats de tot el món ambmés impacte social i econòmic. Així es desprèn del rànquin elaborat per la publicació anglosaxona Times Higher Education (THE).

El rànquing elaborat per THE situa a la Universitat Politècnica de València en el top 200 mundial d'universitats compromeses amb els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS). Aquesta publicació ha valorat especialment la Xarxa de Voluntaris UPV –amb més de 400 membres de la comunitat universitària involucrats en accions de voluntariat al llarg de tot l'any; el Màster Universitari en Cooperació al Desenvolupament d'aquesta institució; les jornades, trobades i congressos organitzats per la UPV vinculats a l'Agenda 2030, així com l'aposta de la universitat per incloure els valors dels ODS en el seu pla estratègic, entre molts altres mèrits.

La UPV veu reconeguda així la seua contribució a revitalitzar l'Aliança Mundial per al Desenvolupament Sostenible; garantir modalitats de consum i producció sostenibles, que les ciutats i els assentaments humans siguen inclusius, segurs, resilients i sostenibles i per a adoptar mesures urgents que combaten el canvi climàtic i els seus efectes. A més, la UPV destaca també pel seu compromís per a contribuir a la construcció d'infraestructures resilients, promoure la industrialització inclusiva i sostenible i fomentar la innovació.