El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

La vacunació a les nostres comarques podria començar a les residències de Solroja d'Alcoi i Domus VI Cocentaina

Vacunes de Pfizer / Delegació del govern a la CV

El criteri de les autoritats sanitàries per rebre la vacuna és que les residències no hagen tingut cap cas de Covid-19

Aquest dilluns 28 de desembre comença la vacunació al territori valencià. Conselleria ja ha anunciat que cap de les residències de les nostres comarques seran les primeres a rebre les vacunes.

El criteri de les autoritats sanitàries per poder administrar les vacunes és que no hagen tingut cap positiu per Coronavirus. Aquests requisits els compleixen residències del Departament de Salut d'Alcoi com la Domus VI de Cocentaina o el Centre de Respir Solroja.

Les primeres dosis de les vacunes han arribat a València sobre les 10 h. d'aquest diumenge 27 de desembre i des d'ahí, algunes d'elles, s'han traslladat a les províncies d'Alacant i Castelló. A tot el territori valencià han arribat ja 775 dosis i durant l'última setmana de l'any es repartiran més de 30.000, segons ha informat la Delegació del Govern a la Comunitat Valenciana.

Els primers en rebre la vacuna contra la Covid-19 seran "residents i personal sanitari i sociosanitari en residències de persones major i amb discapacitat". Posteriorment i també en la primera etapa es vacunaran "la resta de personal sanitari i grans dependents no institucionalitzats".