El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

La vertadera final de l'Alcoyano: Guanyar en Tarragona

  • Dures crítiques des de la plantilla al model de Lliga PRO que els ha venut la Federació. Menys diners i gens de professionalitat
  • Cal ressaltar que si el Deportivo guanyara, tindria opcions mínimes, però opcions de clavar-se en el Play Off d'ascens.
  • Al Deportivo 'li posen estos partits', i són capaços de tot.

Típic partit transcendental, a vida o mort. Definitiu, dels que li agraden al Deportivo. Segon, per cert, enguany, perquè ja es va viure no fa molt a Atzeneta un paregut que els va classificar per a la PRO directament en guanyar pe 0 a 1. Els de Parras juguen diumenge a les 19:30 en el Nou Estadi de Tarragona. Els jugadors estan per la labor.

Davant, un equip fet amb molts diners i amb tres vells coneguts: Ribelles, Fran Miranda i Toni Seligrat. Tot al seu favor, si guanyen es claven en Play off per a Segona divisió, juguen al seu camp i només han perdut un partit enguany: davant l'Eivissa fa poques setmanes. Però al Deportivo 'li posen estos partits', i són capaços de tot.

Potser la tranquil.litat de tindre l'objectiu a la mà (la lliga PRO), li reste pressió als de Parras, i per això no estan descartats per a la victòria.

El Deportivo no té baixes, només la d'Omar que està enter coto amb pèl, però que podria estar de la partida, donada la importància de l'encontre de diumenge. La resta, tots a punt.

Cal ressaltar que si el Deportivo guanyara, tindria opcions mínimes, però opcions de clavar-se en el Play Off d'ascens. Primer perquè li guanyaria la partida al Nàstic en el duel directe. Ara bé, hauria de guanyar en El Collao a l'Andorra diumenge vinent i que perdera el Nàstic a Eivissa.

Malestar per la PRO

Esta setmana, els capitans de l'Alcoyano assistiren a una reunió dels equips classificats per a la PRO per a conéixer com serà la competició. Però tornaren molt decebuts i amb la sensació que els havien enganyat. Dels dos milions d'euros que havien parlat en un inici, es quedaran en 300 o 350.000. Ni sentir parlar de lliga professional. D'ahí que hagen canviat la nomenclatura de PRO per la de Primera RFEF.