El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

La veu de Nino Bravo sonarà al Calderón

Musical i homenatge

"Nino Bravo, El Musical" és un espectacle-homenatge a la figura d'un dels artistes valencians més reconeguts de tots els temps. Nino Bravo, el cantant d'Aielo de Malferit, torna per unes hores a la vida gràcies a les tecnologies digitals de la comunicació. Aquesta obra estarà al Teatre Caldeón d'Alcoi en una data emblemàtica com és el 9 d'octubre en dos horaris: 20.00 hores i 22.30 hores.

Els músics i cantants que prenen part d'aquest musical faran un recorregut cronològic de la vida i la carrera artística de Nino Bravo. Aquest es porta a terme mitjançant imatges de la seua ciutat natal i entrevistes gravades amb personatges que van tindre relació directa amb el cantant: familiars, amics, compositors, músics, etc. Nino Bravo apareixerà a la gran pantalla, gràcies a la tecnologia audiovisual, cantant amb la seua pròpia veu algunes de les seues cançons més populars. Una gran pantalla a l'escenari recollirà totes les gravacions i servirà com a fil conductor entre els temes que s'aniran interpretant, a més d'oferir tots els recursos d'imatges que complementaran l'actuació en viu dels artistes i la interacció d'aquests amb la mateixa pantalla.

Una banda de deu músics interpretarà en directe la banda sonora de l'espectacle. Quatre cantants -dos masculins i dos femenins- posaran veu a les cançons del cantant valencià. Cap d'ells imitarà la seua veu, sinó que cadascú aportarà el seu estil a les cançons. Els arranjaments musicals, així com la tecnologia de so més avançada, s'han dissenyat per a no desvirtuar el més mínim els temes. Un ballet amb huit ballarins i un cor acompanyaran els cantants, completaran la posada en escena de la representació.

Més informació a la web del Teatre.

 

ALCOI