El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

El cicloturisme en la natura alcoiana atrau l'atenció de turistes nòrdics

Cicloturisme. Imatge de recurs

Alcoi participa des d'aquest divendres 28 en una fira de turisme a Holanda; i fa poc ho ha fet a Bèlgica, on els potencials turistes s'han mostrat especialment interessats en la Via Verda.

El turisme de muntanya, amb rutes i sendes per a passejar o fer en bici, és una de les ofertes que més èxit té en el nord d'Europa. Els potencials turistes del Benelux busquen zones verdes on poder fer un tipus de turisme molt relacionat amb la natura o l'esport. Així ho confirmen des de l'Oficina de Turisme d'Alcoi, que participa aquests dies en una fira de turisme d'Utrecht, a Holanda, i fa poc ho va fer a Gant, en Bèlgica.

La regidora de turisme Lorena Zamorano assegura que "durant la fira, l'afluència de públic ha sigut molt abundant i ens ha sorprés l'interés que tant les nostres rutes verdes com la nostra oferta de cicloturisme ha despertat entre el públic assistent. Ens van preguntar específicament per la Via Verda d'Alcoi, fruit d'un «famtrip» que es va realitzar a la fi de novembre de 2019 amb periodistes procedents d'Alemanya, Brussel·les, França i Holanda".

Participació d'Alcoi en la feria de Gant, a Bèlgica. Imatge facilitada pel consistori