El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

La VII Carrera Solidària de l’IES Cotes Baixes recapta 2.000 € per a la lluita contra el càncer

La iniciativa duta a terme pels alumnes de 1r d'ESO ha comptat amb el suport de veïns i comerços del barri de la Zona Nord.

L'IES Cotes Baixes d'Alcoi ha celebrat aquest 11 de desembre la VII Edició de la Cursa Solidària, que s'emmarca en les activitats incloses en les Jornades d'Activitats Formatives i Esportives. La iniciativa ha permés recaptar 2.000 € a benefici de la lluita contra el càncer, i seran donats a l'associació comarcal SOLC, a l'Associació Espanyola contra el Càncer (AECC), així com a la Fundació Unoentrecienmil.

La cursa ha comptat amb la participació de tot l'alumnat de 1r d’ESO -amb la col·laboració de l'AMPA i el professorat del centre- i ha repetit el mateix recorregut que l'anterior edició: l'Avinguda de la Hispanitat. Els participants havien de donar diverses voltes al perímetre delimitat i per cada una de les voltes que completaren donaven un euro solidari. L'AMPA s’ha sumat al patrocini de la iniciativa aportant els euros dels pares i mares participants. Una vegada comptabilitzades totes les voltes, enguany s’han recaptat prop de 1.000 euros. L'alumne que més voltes ha aconseguit, 24 en total, ha sigut Hamudi Hamoudi Mohamed.

A fi d'involucrar al barri i aconseguir patrocinadors, uns dies abans de la carrera els alumnes van repartir cartells i van explicar la iniciativa entre els comerços i veïns de la zona, que es van bolcar amb l'activitat aportant altres 1.000 euros en col·laboracions.