El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

La Vila Comtal gaudeix de la festivitat de la Mareta

L'oratge ha permés que Cocentaina celebrara el dia de la Mare de Déu del Miracle amb certa normalitat, on la gent no ha dubtat en eixir de casa per gaudir d'aquest acte i emocionar-se amb la Súplica a càrrec de Rubén Cervera.

La pluja ha donat treva als contestans i contestanes perquè pogueren gaudir de la festivitat de la Mareta. Malgrat sofrir canvis i cancel·lacions d'alguns dels actes programats com la crema de les fogueres la vespra del dia de la Mareta, els contestans han eixit al carrer, i han omplit de gom a gom el Pla, per acompanyar a la Mare de Déu del Miracle des del Convent de les Clarisses fins a l'església de Santa Maria, on ha tingut lloc la Súplica que ha estat a càrrec de Rubén Cervera.

El recorregut no hi ha necessitat de modificacions per l'oratge i tot s'ha dut a terme com estava previst. Amb l'acompanyament de la Colla Mal Passet, la imatge de la Mareta ha arribat a l'església de Santa Maria, baix pal·li per protecció. Després de l'esperada Súplica ha començat l'ofrena, on hi ha hagut una multitudinària participació per part del poble de Cocentaina. A més, entre els participants de l'acte es trobava el bisbe d'Alcalà d'Henares, Juan Antonio Reig Pla.

ARAMULTIMÈDIA t'ofereix un vídeo-resum de tot l'acte.