El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

La 'volta als ponts' per a contribuir a la lluita contra el càncer

Presentació de la marxa, amb (d'esquerra a dreta) la vicepresidenta de la junta local de l'AECC, la regidora de Polítiques Inclusives i la presidenta de SOLC.

La marxa a peu s'iniciarà a partir de les 12 h del migdia a partir de la plaça de Dins, on minuts abans es llegirà el manifest.

Alcoi commemora aquest 20 d'octubre el Dia Internacional contra al càncer de mama, i ho fa amb una marxa per la ciutat. Serà amb la tradicional 'volta als ponts', com ve sent habitual en les últimes edicions, on s'espera la participació de vora 700 persones. La recaptació derivada de les inscripcions es destinarà íntegrament a l'Associació Comarcal d'Ajuda en el tractament del càncer (SOLC), i a la junta local de l'Associació Espanyola Contra el Càncer.

La marxa a peu s'iniciarà a partir de les 12 h del migdia a partir de la plaça de Dins, on minuts abans es llegirà el manifest a càrrec de la presidenta de SOLC, Marcela Ripoll. Les inscripcions s'hauran de fer a la plaça a partir de les 11 del matí, a un preu de 5 €, amb els quals es farà entrega d'una samarreta commemorativa. Les responsables de la marxa han anunciat que disposen de 700 samarretes, les quals esperen que s'esgoten, tal com ve ocorrent en edicions anteriors. Enguany es disposarà de samarretes en talla S (no com altres anys) que estan reservades per a repartir entre els xiquets i xiquetes que participen en la marxa.

Aquest 16 d'octubre s'ha presentat la marxa en l'Ajuntament d'Alcoi, amb la presència de la presidenta de SOLC; la vicepresidenta de la junta local de l'AECC, Rosa Maria Payà; i la regidora de Polítiques Inclusives, Aranza de Gracia.