El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

La Volta Ciclista a Espanya passarà el divendres per Alcoi

Etapa del divendres
  • Alberto Belda: "Aquesta és una oportunitat de veure ciclisme del més alt nivell, de nou Alcoi i el nostre entorn estarà en tots els mitjans de comunicació".

Està previst que la caravana passe a les 13.39 i els corredors entre les 14.48 i 14.56 hores, depenent de la velocitat de la seua marxa.

La Volta Ciclista a Espanya torna a passar per Alcoi, en concret, aquest divendres 20 d'agost, la serp multicolor travessarà la nostra ciutat en la setena etapa de la carrera ciclista més important del nostre país. L'etapa eixirà de Gandia i finalitzarà al Balcó d'Alacant.

Els ciclistes arribaran de Cocentaina i recorreran Avinguda Tirant lo Blanc, Gabriel Miró, Na Saurina d’Entença, Víctor Espinós i Santa Rosa per a arribar a la N-340. Està previst que el seu pas es done entre les 14.48 i 14.56 hores, depenent de la velocitat de la seua marxa. Prèviament a les 13.39 hores la caravana es detindrà al final del carrer Sant Rosa.

Pel que respecta al trànsit es tallarà la circulació a les 14.15 hores i es reobrirà quan passen els ciclistes. La Policia Local ha demanat la col·laboració ciutadana i sol·licita que no isquen els vehicles dels guals ni tampoc s'incorporen a la calçada els que estiguen estacionats mentre estiga tallada la circulació. El servei d'autobús urbà també tindrà talls i variacions des de les 13.30 a les 15.30 hores.

“Aquesta és una oportunitat de veure ciclisme del més alt nivell, de nou Alcoi i el nostre entorn estarà en tots els mitjans de comunicació. Una oportunitat de donar-nos a conéixer perquè al llarg de tot l'any puguen arribar cicloturistes a recórrer els nostres paratges o equips a entrenar, explica el regidor d'Esports, Alberto Belda.

Segons l'exciclista, Fernando Escartín, que forma part de la Direcció Tècnica de la Volt: "És la primera etapa de pura muntanya. Sis ports, incloent-hi dos ascensos de primera categoria, posaran a prova a al ‘pelotó’. Un dia molt dur, amb un recorregut de pujada i baixada constant, quasi sense descans, ideal perquè els favorits ensenyen les dents".

 

Itinerari autobusos

Pel que fa a les línies urbanes, mentre dure aquest tall es realitzaran els itineraris següents:

  • LÍNIA 1, ANADA. Des de Music Carbonell fins a Alcalde F. Boronat (Hospital), realitzarà l'itinerari habitual, i VOLTA, des d'Alcalde F. Boronat (Hospital) continuarà recte per aquest carrer per a buscar el Pont de Francisco Aura, fins a la redona del Recinte Firal, per a seguir per Passeig Ovidi Montllor, Pont del Viaducte a buscar la Plaça d'Espanya, li donarà la volta a la mateixa i per Sant Nicolás itinerari normal fins a Music Carbonell.
  • LÍNIA 2, Es paren en els finals de trajecte des de les 13.20 hores fins a les 15.30 hores aproximadament.
  • LÍNIA 3, Es paren en els finals de trajecte des de les 13.30 hores fins a les 15.30 hores aproximadament.
  • LÍNIA 4, Normal tota la jornada. 

Quan finalitze el pas de la carrera, es restablirà la normaliat als serveis.