El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

La Volta Ciclista a Espanya passarà per Alcoi

Ciclistes / Pixabay

L'arribada a la ciutat d'Alcoi tindrà lloc el diumenge 25 d'agost al voltant de les 14:30.

Per a tots els aficionats al ciclisme, podem estar d'enhorabona, ja que aquest any tenim l'oportunitat de què la Volta Ciclista a Espanya passar per la nostra ciutat en les etapes inicials, més en concret en la segona, amb eixida des de Benidorm fins a Calp. Aquest gran esdeveniment tindrà lloc el diumenge 25 d'agost, iniciant-se a partir de les 11:00, i amb una previsió d'arribada a Alcoi vora les 14:30.

La carrera entrarà pel Rebolcat, Venta Saltera, Avinguda Alacant, Beniata, Alçamora, Alameda Camilo Sesto, Avinguda Joan Gil Albert I Carrer València,
continuant en direcció a Cocentaina. Està previst el pas per Alcoi, segons informació dels organitzadors, cap a les 13.58 hores. No es realitzarà un tall
general, cap a les 13.30 es faran talls puntuals i a les 13.50 quedarà totalment tallat tot el recorregut i els encreuaments.

Ara bé, cal saber que la carretera Benilloba es vora tallada des de primera hora del dia. Per això, des de l'ajuntament recomanen estar atents a les xarxes socials, per s'hi ha novetats d'última hora.