El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

La Volta Ciclista a la Comunitat Valenciana passarà per Alcoi el 7 de febrer

Assemblea / UCA

Els nous tresorer i vicepresident seran Cristian Sánchez i José Nicolau, respectivament.

La Unió Ciclista Alcoi (UCA) ha celebrat la seua assemblea anual. En ella s’han abordat alguns temes d’interés, com és el cas de canvis en la junta directiva o que la celebració del Trofeu Sant Jordiet serà el 7 d’abril i el Trofeu Sant Jordi se celebrarà el 31 de març.

Una altra de les novetats es que el 7 de febrer passarà la Volta a la Comunitat Valenciana per Alcoi. Concretament, hi haurà una ‘meta volante’ a l’altura de la Plaça Al Azraq en l’Avinguda de Joan Gil Albert on els corredors passaran aproximadament cap a les 13 h.

Pel que fa a la Junta Directiva, Ana Barrachina i Jose Pérez formen part d’aquesta. Els nous tresorer i vicepresident seran Cristian Sánchez i José Nicolau, respectivament.

Un dels acords als quals s’ha arribat ha sigut que des de la UCA se sol·licitarà el nomenament d’un carrer homenatge a Santiago Blanquer. Pel que fa a curses locals, el Trofeu Sant Jordiet serà el 7 d’abril, mentre que el Trofeu Sant Jordi serà el diumenge 31 de març amb eixida i arribada al Complexe Eduardo Latorre.