El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

La Volta en Vespa passarà per Alcoi i L’Orxa el 9 de setembre

Edicions anteriors de la Volta a Morella

Aquells que no s’hagen inscrit, poden participar com a rodadors en alguns trams o aportant donatius a través d’aquest enllaç.
 

Aquesta activitat torna a ser solidària per ajudar a la investigació contra el cáncer infantil. Es tracta de la Volta en Vespa, que passarà per les nostres comarques el 9 de setembre. Aquesta està coordinada per l’alcoià Jordi Linares.

En la quarta edició participen 17 ‘rodadors’ de tota Espanya per recórrer els 1.000 quilòmetres entre el dissabte 9 i el diumenge 10 de setembre. L’eixida i l’arribada està programada a València. Aquells que no s’hagen inscrit, poden participar com a rodadors en alguns trams o aportant donatius a través d’aquest enllaç.

El recorregut per a les dues jornades és el següent:
Dissabte 9 setembre: Eixida a les 7 h. des de rellotge port València. Direcció Cullera, Vilallonga, l'Orxa, la Vall de Gallinera, Alcoi, Font de Mariola, Navalón i finalment, a dormir a Requena.

Diumenge 10 setembre: Eixida a les 7h des de Fuente de los Patos a Requena. Direcció Xera, Sogorb, Vilafermosa, el Forcall, Morella, Culla, La Foya, Castelló i finalment València.