El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

La Xafigà de Muro, present en el Festival Intercèltic de Lorient, a França

La Xafigà, com sol ser habitual, ix a l'escenari interpretant la marxa mora 'Xabier El Coixo', provocant l'admiració dels assistents, per ser una música desconeguda per al públic en general.

Els murers acompanyen el prestigiós gaiter Carlos Nuñez a molts espectacles arran del món. Aquest agost han actuat en el festival intercèltic de Lorient, a la Bretanya francesa. Com no podia ser d'una altra manera, han sonat les dolçaines i els tabals i 'Xabier el Coixo'.

La Xafigà ha informat puntualment per mitjà de la xarxa social FACEBOOK de la seua estada a França, on el dijous 8 d'agost van actuar de la mà del gaiter gallec, Carlos Nuñez, a qui solen acompanyar en molts festivals i concerts. Els murers han estat un dels grups més rellevants d'aquest festival de música celta, folk i tradicional que se celebra a la Bretanya francesa i que és -en aquestes disciplines- el més important del món.

La Xafigà, com sol ser habitual, ix a l'escenari interpretant la marxa mora 'Xabier El Coixo', provocant l'admiració dels assistents, per ser una música desconeguda per al públic en general.Gràcies al perfil de Facebook dels murers, hem pogut seguir els passos de la Xafigà en diferents moments del festival, dolçaina i tabal en mà.