El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

La Xarxa Alcover homenatja a Antoni Miro i Isabel-Clara Simó a casa seua

Isabel Clara Simó i Antoni Miró / AM
Acte emmarcat dins la Mostra de Teatre

Aprofitant la Mostra de Teatre d'Alcoi, la Xarxa Alcover ha homenatjat als artistes alcoians Isabel-Clara Simó i Antoni Miró per tota una vida dedicada a l'escriptura i a l'art, respectivament. Isabel Clara Simó també ha criticat la tasca dels mitjans de comunicació dient que si "Antoni Miro fóra espanyol tindria portades, però com és valencià, no toca"

Aprofitant la Mostra de Teatre d'Alcoi, la Xarxa Alcover ha homenatjat als artistes alcoians Isabel-Clara Simó i Antoni Miró per tota una vida dedicada a l'escriptura i a l'art, respectivament. L'escriptora i periodista ha recordat que Antoni Miró "és el millor pintor del món".

Isabel-Clara Simó també ha criticat la tasca dels mitjans de comunicació dient que "si Antoni Miro fóra espanyol tindria portades, però com és valencià, no toca". L'homenatge ha tingut lloc al Restaurant la Pericana, ubicat al carrer Joan Cantó, al costat del Conservatori de Música.

La Xarxa Alcover es defineix com "l’associació lliure, oberta i no protocol·lària d’un conjunt d’entitats municipals, associacions, entitats, programadors teatrals, teatres, universitats i persones físiques de l’àmbit geogràfic de la llengua catalana amb l’objectiu de crear una estructura estable d’intercanvi, que permeti la realització de gires coordinades d’espectacles teatrals en català".