El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

La zona de Barxell torna a tindre cobertura en pagar l'empresa els rebuts pendents amb l'empresari que ha cedit el terreny per a l'antena

Castell de Barxell es compromet a comunicar-los almenys amb una setmana d'antelació que tornarà a tallar el repetidor amb la idea de no provocar-los problemes derivats amb la Segureta

24 hores després que Xavi Martínez 'apagara' el repetidor de Movistar al.legant 4 mesos d'impagament del lloguer de l'espai i un perllongat silenci per part de l'empresa concessionària del servei, l'empresari del 'Castell de Barxell' l'ha tornat a activar. La pressió del veïnat també ha estat determinant.

La pressió del veïnat amb telefonades massives al 1002 i 1004 de Telefònica, la decisió de tallar la cobertura per part de Xavi Martínez i les gestions del regidor Jordi Martínez han tingut efecte. Ni 24 hores després de l'apagada de cobertura, l'empresa Telxius/Movistar ha donat senyals de vida i ha assumit el deute que tenia amb el propietari del Castell de Barxell.

Tot i que no ha vist encara els diners, a Xavi li serveix el compromís de Movistar i, conscient dels problemes que ocasionava per al veïnat no tindre mòbil, ha decidit a les 20 hores tornar a connectar el repetidor.

Xavi ha volgut agrair l'actitud dels residents de la zona i ha afirmat que "he de donar les gràcies a tots per la pressió exercida en el 1002 i 1004 que ha sigut també fonamental per a la ràpida resolució del conflicte i al regidor Jordi Martínez que ha estat també damunt del tema".

Si torna a passar...

Xavi Martínez li ha dit els veïns del Baradello, Barxell i Montesol que si es reprodueix el problema, es compromet a comunicar-los almenys amb una setmana d'antelació que tornarà a tallar el repetidor amb la idea de no provocar-los problemes derivats amb la Seguretat, especialment pel que fa a les alarmes que funcionen amb mòbil.