El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

La FEMP inclou Mireia Estepa en la Comissió d'Igualtat

L'alcaldessa de Cocentaina assegura que és "un privilegi poder aportar l'experiència de les localitats del nostre entorn". 

La Federació Espanyola de Municipis i Províncies, la FEMP, ha constituït aquest 11 de maig la Comissió d'Igualtat, amb l'objectiu de promoure polítiques municipals que fomenten la igualtat entre homes i dones, i d'incorporar "la perspectiva de gènere a tots els àmbits de la vida local". En la comissió també s'intercanvien experiències entre municipis, i s'orienta i assessora els municipis en matèria d'igualtat local.

I l'alcaldessa de Cocentaina, Mireia Estepa, forma part d'aquesta comissió. Assegura que "és un privilegi formar part d'aquesta comissió i poder aportar l'experiència de les localitats del nostre entorn i, sobretot, aprendre per treballar més i amb més força per la igualtat real, total i definitiva entre les dones i els homes".

Estava prevista la constitució de la comissió en un acte a Madrid el 18 de mar, però la situació actual ha fet que finalment se celebre aquest 11 de maig per videoconferència.