El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

La FESCAM d’Alcoi torna aquest divendres 25 de febrer a l’Àgora

FESCAM a l'Eduardo Latorre / Imatge d'arxiu

En aquest acte es volen premiar valors com puga ser l’esforç i la companyonia així com la tasca que realitzen al llarg de l’any.

La Festa del corredor amateur torna a Alcoi per premiar als esportistes menys reconeguts, però que ho donen tot pel seu club. Aquesta festa tindrà lloc el divendres 25 de febrer a les 19.30 hores en l’Àgora.

El reconeixement normalment no es fa pels mèrits esportius, ja que per això ja està els podis, en aquest acte es volen premiar altres valors com puga ser l’esforç i la companyonia així com la tasca que realitzen al llarg de l’any.


Des de la regidoria d’Esports presentaran també el projecte Cursalcoi La Lliga de les curses i entregar-los les agendes del corredor. ‘Cursalcoi-La lliga’ és la nova iniciativa que ha posat en marxa l’Ajuntament d’Alcoi. Es tracta d’un circuit de les 11 curses que organitza la regidoria d’Esports. La finalitat és incentivar la participació i els corredors que participen en més curses tindran regals i trofeus ‘finisher’.

El Centre d’Esports dona suport a les curses que s’organitzen a Alcoi. Podem destacar algunes de les celebrades els darrers anys: Cross Ciutat d’Alcoi, Sprint Trail Solidari Santa Ana, Pujada a la Font Roja, 10k Solidària La Salle, Trotada Dones a les Fosques, Cursa Trofeu Filaes, Cross Nocturn Salesians, Milla Urbana de Les Esclaves, 10k Esport 3d, Cursa Solidària Col·legi Carmelites, Pujada al Montcabrer, Trail Solidari, Mitja Marató, Trotada Nadal i la Sant Silvestre.