El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

La FFCV vol finalitzar totes les competicions del futbol valencià "quan hi haja garantia sanitària total"

Activitat a La Llometa de Muro / AM

L'objectiu que es marca la federació és acabar-les abans del 30 de juny, però en el cas de no poder fer-lo les competicions d'aquesta temporada 19/20 es finalitzaran de la millor manera possible

Es jugaran totes les competicions del futbol valencià fins al final quan hi haja garantia sanitària. És la intenció que té la Federació de Futbol de la Comunitat Valenciana (FFCV). A més, tots els clubs de la Comunitat Valenciana "tenen garantides totes les ajudes i subvencions a les quals tenen dret per a la present temporada", segons un comunicat oficial de l'estament valencià.

La FFCV vol mostrar una vegada més la seua preocupació per tot el que està succeint per aquesta situació de pandèmia que estem travessant i apel·lar a la responsabilitat de tots per a frenar la corba d'expansió del COVID-19. Assegura que "posaran sempre la salut de tots per davant de la competició".


Des de la FFCV s'entén que "el més just per a tots els equips immersos en competició és que es disputen tots els partits d'aqueixa competició. Per això, es disputaran fins al final totes les competicions de lliga que depenen de la FFCV quan hi haja garantia sanitària per a fer-ho".

L'objectiu que es marca la federació és "acabar-les abans del 30 de juny, però en el cas de no poder fer-lo les competicions d'aquesta temporada 19/20 es finalitzaran de la millor manera possible ateses les circumstàncies (altes temperatures, necessitats específiques de les competicions i descans vacacional)".