El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

La Universitat Permanent de la UA realça el turisme sènior a Alcoi

La Universitat d'Alacant té estudiants de totes les edats, inclús sèniors. Una de les activitats ha estat la creació de rutes per la província adaptades a aquest segment de la població. Els alumnes sèniors han investigat molt per crear aquesta ruta d'una distància de 3 km.

Lorena Zamorano, regidora de Turisme, ha felicitat a la Universitat Permanent per tal d'haver pensat en Alcoi per crear una de les 6 rutes de la província. Indica que el turisme cultural sènior serà un del més nombrós en un futur i per aixó cal elaborar "rutes especialitzades". 'Alcoi: natura i indústria, la joia del Modernisme' és el nom de la ruta que recorre un entorn exclusivament urbà.


A banda de conèixer els encants turístics d'Alcoi, els estudiants de la Permanent també s'han format com a investigadors. Marian Aleson, directora de la Universitat Permanent de la Universitat d'Alacant, indica que 30 alumnes han participat en aquest projecte de les rutes alacantines. També han apostat per les noves tecnologies i el pròxim pas serà crear la ruta en anglés per tal d'arribar a més països.


Els alumnes sèniors han quedat molt satisfets del seu treball i així ho han transmés a la roda de premsa que s'ha celebrat al Saló de Plens de l'Ajuntament d'Alcoi. Porten treballant des de 2019 per fer realitat aquestes rutes i indiquen que está totalment adaptada a la gent gran.