El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

L'ACB torna a Alcoi amb un partit entre el Valencia Basket i l'UCAM Múrcia

Cartel partit ACB/Facilitat per l'Ajuntamen d'Alcoi

És el primer partit de l'ACB a Alcoi després de dos anys

El partit, d'entrada gratuïta, tindrà lloc el dijous 30 d'agost a les 20:00 al Poliesportiu Municipal Francisco Laporta en el pavelló Mútua Levante.

Després d'un llarg temps, Alcoi tornara a rebre aquesta pretemporada a dos equips de l'ACB, el Valencia Basket contra l'UCAM Múrcia. A més, cal afegir que aquest partit serà el primer de la pretemporada del Valencia.

Miguel Juan Reig, director d'Esports, senyala que aquest partit és possible per "la bona relació entre Valencia i Alcoi, gràcies a la tasca del Club Nou Bàsquet Alcoi". Per altra banda, Salva Monzó, president del CNB Alcoi, recalca la importància que és rebre a la nostra ciutat la possibilitat de gaudir d'un partit tan important com aquest, per això també vol que aquest no siga el primer i l'últim, sinó que a partir d'ara, es puga fer possible una major continuïtat per a portar més partits de l'ACB a Alcoi.

A més a més, Lirios Rovira, directora esportiva CNB Alcoi, destaca que el partit és d'entrada gratuïta, per tant, qualsevol interessat té la possibilitat d'assistir. El partit serà aquest dijous 30 d'agost a les 20:00 al Poliesportiu Municipal Francisco Laporta, concretament en el pavelló Mútua Levante. I recordeu, tot açò amb entrada gratuïta.