El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

L'activitat escolar en Alcoi es reprendrà aquest dimarts

Rotonda d'accés a Alcoi aquest matí de dilluns 20 de gener.

ACTUALIZACIÓ de la informació a les 18.30 h.

Les classes als centres escolars d'Alcoi es reprendran demà dimarts 21 de gener. És un dels senyals que Alcoi comença a tornar a la normalitat després del temporal que ha assotat la comarca i que ja ha fet suspendre les classes aquest dilluns.

No obstant això, Alcoi segueix en alerta taronja per aigua i vent, i demà encara s'esperen episodis puntuals de pluja intensa. Des de l'Ajuntament d'Alcoi anuncien que ja està oberta l'autovia, tant cap a Alacant com cap a València.

Al llarg d'aquest dilluns s'ha treballat en un total de 40 incidències, principalment despreniments, problemes en arbres i en alguna línia elèctrica. Entre altres mesures s'ha tallat el Camí de la Murtera i s'ha tancat l'Agència de Lectura Municipal La Uixola.

Set patrulles de la Policia Local estan de servei aquesta vesprada de dilluns, a més del personal de diferents brigades municipals. A les urbanitzacions les màquines llevaneu han estat treballant tot el dia, mentre que els parcs de la ciutat romandran tancats tot el dia.

El que ha tornat a la normalitat és l'autobús urbà i comarcal, que ja està en funcionament. També es pot accedir amb tota normalitat als diferents polígons de la ciutat. No obstant això, les autoritats recomanen que en cas de circular amb vehicle s'extremen les precaucions, i que davant de qualsevol incidència es truque a la Policia Local -96 553 71 45-.