El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

L'activitat professional de la Mostra inclourà enguany l'avançament de dos produccions 'molt esperades'

El Rei Mides i les Metamorfosis. Mostra de Teatre 2018 / Facebook

La XXIX Mostra de Teatre d'Alcoi tindrà lloc entre els díes 3 i 6 de juny.

Les sessions de Treball de la Mostra de Teatre d'Alcoi comptaran en la seua XXIX edició amb dos 'microescenes' de dues obres que s'estrenaran en el futur: d'una banda un Monòleg de Jordi Botella a càrrec de Juli Cantó, i de l'altra una breu demo de l'obra 'Sophie' de La Mala-La Troupe Malabó.

L'obra de Botella es representarà el dimecres 5 a les 13.45 h a l'espai PRO de l'IVAM-CADA, i serà una 'microescena' d'uns pocs minuts de l'obra 'Segaria' que ha escrit l'autor alcoià. Un monòleg que interpretarà Juli Cantó amb la participació activa del pintor Orfeo Soler i de Pep Burgos en l'animació. L'obra, segons els organitzadors, "versa sobre l'acollida del territori costaner valencià a l'arribada de diferents civilitzacions al llarg de la Història amb la seua pròpia Cultura carregada a la motxilla".

El dijous 6 de juny, al voltant de les 13.45 h, a la sala Assaig del Teatre Calderón tindrà lloc la representació d'un fragment de l'obra 'Sophie' de 'La Mala-La Troupe Malabó'. Ens expliquen els organitzadors que "Sophie és un espectacle de circ líric femení per a tots els públics. La veu, l'humor, la música, el clown i la poesia s'entrellacen en aquesta madeixa, carregada de bellesa i metàfora. L'obra ens conta a través de Les Parques (mite de tres dones que filen i desfilen el fil de la vida), diferents situacions de l'univers femení: el treball, la reivindicació, la diversió, l'agermana".

La resta d'activitats professionals es poden consultar a través del següent enllaç. També pots descarregar el programa de mà en aquest altre enllaç.

 

.