El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

L'actor i ara escritor, Òscar Martínez Albero, guanya el premi de sainet fester de l'Associació de Sant Jordi

Guanya el premi de teatre fester organitzat per l’Associació de Sant Jordi d'Alcoi, Òscar Martínez Albero / ASJ
L’obra 'Enguany tinc càrrec', d’Antonio Llopis Candela, es fa amb un accèssit de 600 euros.

La 29 edició del premi de teatre fester organitzat per l'Associació de Sant Jordi d'Alcoi l'ha guanyat Òscar Martínez Albero amb la seua obra titulada 'El alma de la Fiesta'

Òscar Martínez Albero, membre del Quadre Artístic de l’Associació de Sant Jordi i fester de la filà Cordón ha guanyat el premi de la 29 edició del premi de teatre fester organitzat per la mateixa associació.

Es van presentar 11 obres que han sigut valorades pel jurat format pel director de El Nostre, Luis Peidro, l’escriptor i professor Jordi Botella, els actors Raül Roldán i Amparo Casabuena, el conseller de l’Associació José Jorge Montava, i el cronista, Ignacio Lara.

Martínez s’emporta els 2.700 euros del premi i la seua obra titulada 'El alma de la Fiesta' que parla sobre com els òrgans donats per alcoià fan molt més que salvar la vida de persones d’altres indrets d’Espanya, s’estrenarà al teatre Calderón en el festival de teatre fester del mes d’abril.

La seua originalitat ha sigut clau per fer decidir al jurat al guanyador que hi va passar la ronda final de deliberacions enfront de l’obra 'Enguany tinc càrrec', d’Antonio Llopis Candela, a qui també li han concedit un accèssit de 600 euros.

Enhorabona a Òscar