El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

L'actriu Blanca Suárez imatge de l'empresa alcoiana Germaine de Capuccini

L'actriu Blanca Suárez imatge de l'empresa alcoiana Germaine de Capuccini / Comunicació Germaine de Capuccini
Germaine de Capuccini llança la cosmètica antipol·lució

Amb motiu del llançament de la cosmètica antipol·lució de l'empresa alcoiana Germaine de Capuccini, l'actriu Blanca Suárez ha apadrinat l'esdeveniment de la seua presentació a Madrid.

L'actriu internacional, Blanca Suárez i l'empresa alcoiana Germaine de Capuccini presenten la cosmètica antipol·lució en un esdeveniment a Madrid, concretament en un hotel emblemàtic en el Carrer Gran Vía.

Els experts de Germaine de Capuccini Olivia Llorens, Directora de Marketing, Inmaculada Vivó, Directora Técnica i Marina Cerdá, Directora de Comunicació van estar presents en una taula redona per parlar del tema: 'La Polución y sus efectos en la piel'.

Blanca Suárez que està rodan la serie 'Las chicas del cable', en la que col·labora Germaine de Capuccini, és fan de la cosmètica i rituals de la companyia “M'encanta viure en la gran ciutat i també el ritme de vida frenètic, però és cert que la pell es ressent molt. Igual que em protegisc la pell del sol, he descobert gràcies a Germaine de Capuccini que és fonamental també protegir-la de la pol·lució. Des que he afegit els seus productes específics a la meua rutina diària, note la pell més sucosa, més suau i lluminosa”.

EXCEL THERAY O2 és l'última renovació de l'empresa amb sede en Alcoi després de 10 anys per adaptar-se a les necessitats i exigències de la vida moderna.