El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

L'actriu Isabel Balaguer formarà part de la candidatura dels populars d'Alcoi

S'uneix al projecte de Carlos Pastor "perquè com ell, soc conscient de la urgent necessitat de canvi i em mou la il·lusió que Alcoi mereix avançar". No s'ha concretat el lloc concret que ocupa en les llistes.

El Partit Popular d'Alcoi anuncia una de les noves incorporacions en la seua llista per a les municipals de maig. Es tracta d'Isabel Balaguer, coneguda artista vinculada a molts àmbits culturals de la ciutat. Ha estudiat locució i doblatge i és una de les veus que més sentim en vídeos o documentals alcoians, i també l'hem vista actuar en sèries com L'Alqueria Blanca, El secreto de Puente ViejoAcacías, o Cuéntame cómo pasó.

"La incorporació d'Isabel Balaguer al nostre projecte aporta molta experiència sobretot en l'àmbit cultural on s'ha desenvolupat professionalment. A més de ser coneixedora de les inquietuds i necessitats d'aquest sector i de les persones que conformen aquesta xarxa cultural" diu l'alcaldable Carlos Pastor.

Isabel Balaguer entra a les llistes dels populars com independent, i és una de les noves incorporacions que coneixem. Carlos Pastor ja ha confirmat la seua intenció de mantindre en les llistes als tres regidors actuals, Lirios García, Amalia Payá i Kiko Cantó, i avança que en els pròxims dies s'anunciaran noves incorporacions a una llista que barrejarà gent nova amb gent amb experiència política.