El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

L'actriu Núria Herrero ja ha elegit la millor tapa del 'Tapeando con Turrón' de Xixona

'Tapeando con Turrón / AM
Fins al diumenge 27 de maig es pot gaudir d'aquesta ruta gastronòmica

El 'terró' de Xixona pot combinar amb qualsevol ingredient. Això és el que ha quedat clar en la VII edició del 'Tapeando con Turrón' de Xixona, una ruta gastronòmica que només es pot fer a aquest municipi de L'Alacantí. Els 11 establiments participants han preparat alguna tapa amb 'terró'. L'actriu Núria Herrero ha estat acompanyada d'autoritats per tal de fer la ruta. Hi han assistit l'alcaldessa, Isabel López; la regidora de Turisme, María Núñez; i el president d'AEX, Pascual Sanchis, entre d'altres

El 'terró' de Xixona pot combinar amb qualsevol ingredient. Això és el que ha quedat clar en la VII edició del 'Tapeando con Turrón' de Xixona, una ruta gastronòmica que només es pot fer a aquest municipi de L'Alacantí. Els 11 establiments participants han preparat alguna tapa amb 'terró'. L'actriu Núria Herrero ha estat acompanyada d'autoritats per tal de fer la ruta. Hi han assistit l'alcaldessa, Isabel López; la regidora de Turisme, María Núñez; i el president d'AEX, Pascual Sanchis, entre d'altres.

Fins al diumenge 27 de maig continua el 'Tapeando con turrón' i Xixona espera turistes de la costa i de l'interior per tal de promocionar l'esdeveniment i la seua marca-ciutat coneguda a tot el món.

La televisiva actriu Núria Herrero també ha recorregut ja els 11 establiments per tal d'escollir quina és la millor tapa amb torró. El seu veredicte es donarà a conèixer després de que finalitze el certamen gastronòmic. Herrero ha participat recentment en la sèrie d'Antena 3 'Tiempos de Guerra' o en la pel·lícula 'Toc Toc'. Durant el mes de juny, Núria Herrero estarà a Xixona per gravar la pel·lícula 'Dusk', concretament en el Barranc de les Salines.