El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

L'actriu Pepa Puchades presentarà els premis 9 d'Octubre

L'actriu Pepa Puchades

Puchades serà la tercera presentadora femenina que tinga la gala.

La pròxima gal·la dels Premis 9 d'Octubre estarà presentada per l'actriu alcoiana Pepa Puchades, donant així continuïtat a les dues gales anteriors, que també van ser presentades en clau femenina.

Puchades pren el relleu de dues periodistes: Amàlia Garrigós, en l'edició de 2016, i Jésica Sempere, en la de l'any passat. El Teatre Calderón és el lloc escollit per escenificar l'esdeveniment, on es lliuraran dos reconeixements, a títol individual a Sol Picó, i a escala col·lectiva al Centre Excursionista d'Alcoi.

El recentment constituït Consell de Cultura ha estat l'encarregat per primera vegada d'escollir els premiats en les dues categories. Quant a la lectura del manifest, serà l'escriptora alcoiana Anna Boluda l'encarregada de presentar-lo davant del públic assistent.

Respecte a l'elecció de Pepa Puchades, el regidor de Cultura, Raül Llopis, ha assegurat que es tracta d'una "persona molt activa i que sempre està disposada a col·laborar en qualsevol iniciativa que es duga endavant a la ciutat; ja estava en cartera per presentar l'acte en anteriors edicions, aquest any serà possible i tindrem segur una presentadora excel·lent".

Trajectòria de l'actriu

Pepa Puchades Chulià nasqué en 1965 i és actriu des de 1983. Participa des de llavors i de forma ininterrompuda en espectacles teatrals, musicals, sarsueles i lectura de poesia en diversos grups locals com el Quadre artístic de l'Associació de Sant Jordi, La Cazuela, Teatre Circ, o Bolos Teatre d'Alcoi, companyia que dirigeix en l’actualitat.