El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

L'advocada alcoiana Inés Abad, entre les millors professionals d'Espanya

Inés Abad. Foto del seu Linkedin

Best Lawyers és una prestigiosa publicació nord-americana que tria els millors advocats d'Espanya

Inés Abad Esteve treballa des de fa més de 20 anys al despatx Garrigues d'Alacant i segons el directori Best Lawyers, és una de les milors professionals de l'Estat.

És un dels moments més esperats per als adovats de tot el món. La publicació en qüestió valora i classifica els milors i les millors professionals de l'advocacia. Una tipificació per matèries i per països. En el cas de l'Estat espanyol, una de les millor valorades ha estat l'alcoiana Inés Abad Esteve. Afincada a Alacant, on treballa des de fa 23 anys al despatx de Garrigues, destaca per la seua gesió en temes immobiliaris i de la Construcció. La seua formació principal la va completar a la Universitat de Deusto, al País Basc.

Entre els millors classificats espanyols hi ha 18 d'Alacant, i l'única dona és Inés.

Best Lawyers

És una prestigiosa publicació nord-americana que tria els millors advocats d'Espanya entre els més de 150.000 professionals censats. Aquest reconeixement internacional s'atorga a través de les votacions i valoracions que realitzen els propis companys de professió de l'àmbit jurídic. Best Lawyers fa avaluacions confidencials, valorant aspectes fonamentals com la professionalitat, les competències, els coneixements i els casos d'èxit.