El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

L'afició com a protagonista principal al Collao

Homenatge del CD Alcoyano a l'afició/AM

Durant l'acte s'ha mostrat el nou nom de la redona, un monòlit i l'alçament de la bandera del club.

Aquest dimecres 5 de setembre, en la nova redona en honor a l'afició amb més moral, la qual ha estat de gom a gom, ha tingut lloc l'homenatge realitzat pel CD Alcoyano amb Juan Serrano, president del club, junt la companyia d'integrants de l'Ajuntament d'Alcoi com l'alcalde Toni Francés, el regidor d'Esports, Alberto Belda i també el regidor de Transit Raül Llopis.

L'acte ha tingut lloc a les 19:30, començant per mostrar el nom de la redona, que ara és la 'Rotonda Afició del CD Alcoyano'. El nou nom ha sigut mostrat per un aficionat molt important com és Lorenzo, qui ha sigut l'encarregat de destapar i mostrar el nou nom de la redona.

Després, representant de les penyes han donat un petit discurs on mostraven el seu afecte pel club. A més a més, cal destacar el discurs realitzat per Toni Francés, qui menciona la importància que té l'afició per un club que ja fa 90 anys que està donant guerra, com també Juan Serrano, que amb molta emoció donava les gràcies a tota l'afició i a la moral que sempre ha tingut. Sense dubte, un moment emocionant per als presents i per a tota la ciutat.

A continuació també s'ha mostrat un monòlit on destacava l'aniversari, la data de creació del club i un petit homenatge per a tots els seus seguidors. I per a concloure tot aquest acte ple d'emocions i molta passió, els més petits de la casa han pogut alçar la bandera de l'Alcoyano, finalitzant amb l'himne del club.

Tota una vesprada que ha significat moltes coses per a tots, tant per a l'afició i per al club, que estan any rere any mostrant el seu amor i devoció per un club que no para de lluitar. Ja ho diuen des de fora, l'Alcoyano té molta moral, però l'afició també.