El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Última hora

Estabilitzat l'incendi a la Vall de Gallinera. Encara es desconeixen les causes

Estabilitzat l'incendi a la Vall de Gallinera. Encara es desconeixen les causes

El Consorci Provincial de Bombers ha informat que l'incendi declarat a la Vall de Gallinera ja ha sigut estabilitzat cap a les 10 h d'aquest calorós 10 d'agost. Encara es desconeix l'abast de la superfície cremada però l'última referència és de 160 hectàrees cremades.

Més informació

Estabilitzat l'incendi a la Vall de Gallinera. Encara es desconeixen les causes

Alcoi homenatjarà dimecres l'afició de l'Alcoyano

Alberto Belda, Toni Francés i Juan Serrano/AM

A les 20:30 tindrà lloc el partit amistós contra el Valencia CF de primera Divisió. Els abonats no paguen entrada

A les 19:30, abans del partit davant del València de Primera divisió, s'honrarà als mítics i pacients seguidorsdel Deportivo batejant la redona de davant de l'estadi com la "de l'afició".

Des de l'Ajuntament d'Alcoi, amb la presència i paraula de l'alcalde d'Alcoi Toni Francés, amb l'acompanyament d'Alberto Belda, regidor d'esports, ha anunciat una notícia molt important per a l'afició de l'Alcoyano com per al club.

L'alcalde ha destacat la gran importància que té i tindrà el Club Deportivo Alcoyano aquest any, ja que coincideix amb el 90a aniversari, una data que porta un gran pes i que significa molt per al club, l'afició i per a tota una ciutat.

I es que, aquest dimecres, es jugara un partit tan important com l'amistós entre el CD Alcoyano i el Valencia CF, però des del club com de l'Ajuntament volen aprofitar aquest dia per a homenatjar al pilar base de tot el club i l'equip, l'afició.

Per això, el dimecres dia 5 de setembre a partir de les 19:30 se celebrara un homenatge per a l'afició, anomenant a la nova redona de El Collao com a 'Redona de l'Afició del CD Alcoyano'. També s'instal·laran uns monòlits que tindran el nom de la redona i la inscripció del 90a aniversari, acompanyat amb un màstil per a posar la bandera del club.


Des del mateix club, Juan Serrano, president del club Deportivo Alcoyano, destaca la gran importància que té l'afició, convertint-se en un dels pilars fonamental per a l'Alcoyano. Amb ells sempre hi ha moral.

Recordem, el dimecres 5 de setembre junt en El Collao, tindrà lloc a partir de les 19:30 l'homenatge a l'afició per el 90a aniversari del CD Alcoyano, i a les 20:30 té lloc el gran partit entre el Valencia CF i el CD Alcoyano. Sense cap dubte, un dia per a gaudir de l'esport i de tot el que el rodeja.