El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Última hora

El Pregó enceta el cap de setmana Modernista d'Alcoi

El Pregó enceta el cap de setmana Modernista d'Alcoi

Arriben els dies grans de la Setmana Modernista d'Alcoi. El cap de setmana del 20 al 22 de setembre, el poble d'Alcoi canvia d'època i es trasllada al segle XX. Per anunciar-ho, el periodista Aimar Bretos és l'encarregat de fer el pregó d'aquesta tercera edició. 

Més informació

El Pregó enceta el cap de setmana Modernista d'Alcoi

Alcoi homenatjarà dimecres l'afició de l'Alcoyano

Alberto Belda, Toni Francés i Juan Serrano/AM

A les 20:30 tindrà lloc el partit amistós contra el Valencia CF de primera Divisió. Els abonats no paguen entrada

A les 19:30, abans del partit davant del València de Primera divisió, s'honrarà als mítics i pacients seguidorsdel Deportivo batejant la redona de davant de l'estadi com la "de l'afició".

Des de l'Ajuntament d'Alcoi, amb la presència i paraula de l'alcalde d'Alcoi Toni Francés, amb l'acompanyament d'Alberto Belda, regidor d'esports, ha anunciat una notícia molt important per a l'afició de l'Alcoyano com per al club.

L'alcalde ha destacat la gran importància que té i tindrà el Club Deportivo Alcoyano aquest any, ja que coincideix amb el 90a aniversari, una data que porta un gran pes i que significa molt per al club, l'afició i per a tota una ciutat.

I es que, aquest dimecres, es jugara un partit tan important com l'amistós entre el CD Alcoyano i el Valencia CF, però des del club com de l'Ajuntament volen aprofitar aquest dia per a homenatjar al pilar base de tot el club i l'equip, l'afició.

Per això, el dimecres dia 5 de setembre a partir de les 19:30 se celebrara un homenatge per a l'afició, anomenant a la nova redona de El Collao com a 'Redona de l'Afició del CD Alcoyano'. També s'instal·laran uns monòlits que tindran el nom de la redona i la inscripció del 90a aniversari, acompanyat amb un màstil per a posar la bandera del club.


Des del mateix club, Juan Serrano, president del club Deportivo Alcoyano, destaca la gran importància que té l'afició, convertint-se en un dels pilars fonamental per a l'Alcoyano. Amb ells sempre hi ha moral.

Recordem, el dimecres 5 de setembre junt en El Collao, tindrà lloc a partir de les 19:30 l'homenatge a l'afició per el 90a aniversari del CD Alcoyano, i a les 20:30 té lloc el gran partit entre el Valencia CF i el CD Alcoyano. Sense cap dubte, un dia per a gaudir de l'esport i de tot el que el rodeja.