El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

L'afiliació a la Seguretat Social augmenta a Alcoi el doble que a la província

Imatge lliure de pixabay.com
Alcoi ha augmentat en 2426 persones, un 18% més

Des de juny de 2015 fins al mes de març de 2018, Alcoi ha augmentat en 2426 persones, un 18% més. L'Ajuntament atribueix aquest augment a "la feina feta en ocupació els últims anys". El Ministeri també publica que la mitjana nacional és del 7% i la de la província d'Alacant se situa al 9%

L'Ajuntament d'Alcoi considera "dades positives" les xifres que ha publicat el Ministeri de Treball sobre l'afiliació a la Seguretat Social. Des de juny 2015 fins al mes de març de 2018, Alcoi ha augmentat en 2426 persones, un 18% més. El Ministeri també publica que la mitjana nacional és del 7% i la de la província d'Alacant se situa al 9%.

En el desglosse per sector, l'augment més gran com és habitual se situa al règim general que engloba la majoria de contractes, que passa de 9878 a 12175, 2297 més. El segon augment més important es dóna en règim d'autònoms, que passa de 3598 a 3702, 104 nous contractes. I l'augment als serveis de la llar ha sigut de 14 contractes, amb un total de 278 d'alta en la ciutat.

L'Ajuntament atribueix aquest augment a "la feina feta en ocupació els últims anys" com és la posada en marxa de la nova versió del portal 'PortalEmp', la contractació de diversos tècnics d'inserció, diferents plans d'ocupació per a sectors i edats variades i diferents activitats formatives i d'internacionalització dels nostres alumnes. L'alcalde d'Alcoi, Toni Francés, assegura que "les dades d'afiliació a la seguretat social d'aquesta legislatura reafirmen el dinamisme econòmic de la ciutat".