El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

L’Agència Impuls Emprenedor i Empresa Comarcal ha realitzat 43 atencions

Aquest resultat és del primer quatrimestre del 2019, i supera les xifres de l’any anterior, en el qual es van realitzar 36 atencions en el mateix períodes

L’Agència Impuls Emprenedor i Empresa Comarcal de l’Alcoià i El Comtat en col·laboració amb el CEEI Alcoi, ha realitzat durant el primer quatrimestre d’enguany 43 atencions a emprenedors i empresaris de la zona que han sol·licitat assessorament gratuït. Durant el mateix període de temps de l’any 2018 es van realitzar 36 atencions. Aquestes xifres pronostiquen un creixement en la demanda del servei.

Es tracta majoritàriament d’emprenedors, però també empresaris de localitats com Alcoi, Banyeres de Mariola, Muro, Benimarfull i Beniarrés, i aquestes atencions es realitzen als municipis de Cocentaina, Banyeres de Mariola i Muro.

Al mes d’abril es van realitzar també atencions especials durant la celebració de la Fira IMEX d’internalització empresarial que es va realitzar a l’Àgora d’Alcoi.

L’objectiu d’aquest treball es reforçar la promoció econòmica i la creació d’ocupació en aquestes comarques, i tant emprenedors, autònoms, o empreses poden sol·licitar els seus serveis.

Aquesta agència es va posar en marxa en l’any 2016 i des de el seu naixement ha realitzat vora a 250 atencions individualitzades, i també ha ajudat en la creació d’unes 20 empreses.