El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

L’Agència Impuls permet la creació de cinc empreses en 2021

Les persones interessades en rebre este assessorament poden demanar cita prèvia a través d’un formulari online.

El servei gratuït oferit per la Mancomunitat de l'Alcoià i el Comtat, ha permès la creació des de 2016 de 38 empreses, cinc d'elles en 2021 i ha ajudat a consolidar altres 25. També ha assesorat a 46 empreses i autònoms.

El servei gratuït d’atenció a empreses i persones emprenedores de la Mancomunitat de l’Alcoià i el Comtat va ajudar a crear cinc noves empreses en 2021 a través del servei de l’Agència Impuls, la qual es duu a terme per un conveni amb el CEEI.

L’Agència va assessorar un total de 46 projectes emprenedors o persones autònomes. Per a prestar esta ajuda es van realitzar un total de 76 sessions d’atenció individual. Els sectors als que pertanyent tots estos projectes són molt variats: la producció agroalimentària, l’educació, l’esport, la tecnologia, el comerç electrònic, el màrqueting, les indústries creatives o el turisme.

Aquest servei ha atés a vora 250 persones en unes 500 sessions d’atenció personalitzada des de la seua posada en marxa, a finals de 2016, i ha propiciat la creació de 38 noves empreses. Cinc de les quals es van crear en 2021. Mentre que ha ajudat a consolidar-ne altres 25.

El servei d’assessorament a empreses i persones emprenedores és clau per tal de donar suport al talent i fomentar l’èxit de projectes que són clau en el desenvolupament econòmic i la creació d’ocupació a les comarques.

Les persones interessades en rebre este assessorament poden demanar cita prèvia a través d’un formulari online. Les sessions són individuals, es duen a terme als municipis de Cocentaina, Banyeres de Mariola i Muro i tenen una durada aproximada d’una hora.

Altres de les actuacions en què la Mancomunitat compta amb la col·laboració del CEEI són el Concurs d’Empreses i Projectes Empresarials Emprenedors, que fa poc celebrava la seua desena edició, així com altres iniciatives dirigides a promoure el teixit empresarial a les comarques, com el Programa d’Identificació de Necessitats Territorials i Empresarials finançat per l’IVACE.