El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

L'Agència Valenciana de la Innivació i AITEX, ara més units

AVI i AITEX
L'objectiu és generar tecnologies i innovacions no desenvolupades fins ara amb un alt impacte juntament amb científics i empreses

El dimecres 9 de maig es constituirà el Comité estratègic de l'AVI amb AITEX i la resta d'instituts tecnològics. Així, AITEX participarà dels grans reptes de la innovació valenciana. AITEX ha presentat a l'AVI els últims avanços en el desenvolupament de nous materials dirigits a una àmplia gamma d'usos industrials, com nanovelos biodegradables per a ús sanitari i la microencapsulació de principis actius en teixits per a medicina i cosmètica

AITEX i l'Agència Valenciana de la Innovació (AVI) pretenen coordinar futures accions conjuntes per transformar el model productiu que planteja l'AVI. El principal objectiu és generar tecnologies i innovacions no desenvolupades fins ara juntament amb científics i empreses, que a més tinguen un alt impacte constatable en el sistema productiu del territori valencià.

El dimecres 9 de maig es constituirà el Comité estratègic de l'AVI amb AITEX i la resta d'instituts tecnològics. Així, AITEX participarà dels grans reptes de la innovació valenciana.

Durant la trobada celebrada en la seu central d'AITEX a Alcoi, el seu director, Vicente Blanes, el subdirector de I+D, Vicente Cambra i la subdirectora d'Innovació, Silvia Devesa han presentat els últims avanços en el desenvolupament de nous materials dirigits a una àmplia gamma d'usos industrials, com nanovelos biodegradables per a ús sanitari i la microencapsulació de principis actius en teixits per a medicina i cosmètica.