El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

L’agenda cultural de Castelló de Rugat per a aquest cap de setmana

Casa de la Cultura de Castelló de Rugat.
  • S'haurà de reservar plaça a través del telèfon 619 292 713

El consistori de la localitat ha organitzat entre el divendres i el diumenge diverses activitats, per a les quals s'haurà de reservar plaça.

L'Ajuntament de Castelló de Rugat ha preparat diferents activitats dins la seua agenda cultura perquè la ciutadania en puga gaudir d'elles aquest cap de setmana. A causa de l'actual situació sanitària, provocada per la pandèmia de la Covid-19, des del consistori informen que aquella persona interessada a anar a alguns dels actes haurà de reservar plaça a través del telèfon 619 292 713.

Per al divendres, 14 de maig, hi ha programat a les 20.30 hores de la vesprada al pati de la Casa de la Cultura de la localitat el monòleg 'Riures en valencià', amb Pepa Cases al capdavant. La presentadora del programa 'Trau la llengua' d'À Punt, qui a més és actriu, ballarina, comunicadora i monologuista, farà passar una bona estona a tota aquella gent que s'acoste fins al municipi de la Vall d'Albaida.

Quant al dissabte, 15 de maig, a les 12.00 hores del matí tindrà lloc el contacontes 'Jo crec en els contes', que es farà també a la Casa de la Cultura. Aquest esdeveniment va dirigit als més menuts i les més menudes de Castelló de Rugat, amb l'objectiu d'entretenir-los i passar temps en família.

Finalment, per al diumenge 16 de maig hi ha programada una visita i un taller de ceràmica al museu de la Gerra Evarist Navarro de la localitat, amb la finalitat de celebrar el Dia Internacional del Museu, activitat que entra dins del programa 'DIM' impulsat per la Mancomunitat de municipis de la Vall d'Albaida. Hi haurà dos torns al matí per a participar en aquesta activitat: el primer torn serà a les 10.00 hores i el segon a les 12.00 hores