El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

L'Àgora acull demà divendres una jornada on es presentaran projectes d'innovació urbanística

Sala Àgora (Plaça Ramón y Cajal, 6).

La jornada es tancarà amb una xerrada sobre la ciutat productiva en general i amb la mostra a Àgora Oberta dels panels amb els projectes de l'EUROPAN14 a partir de les 18.30 hores.

A partir de les 16.30 h de demà divendres, la sala Àgora d'Alcoi acollirà un jornada d'urbanisme on es presentaran els tres projectes guardonats en l'última edició del Concurs 'EUROPAN14. Ciutats productives'. L'activitat serà inaugurada per l'arquitecte municipal, Dani Mullor, per continuar amb la xerrada de Carmen Imbernon, Secretaria General del comité Nacional d'Europan Espanya.

Recordem que el concurs EUROPAN 14 està pensat per a arquitectes menors de 40 anys, i en ell, diferents ciutats de tot el continent presenten reptes urbanístics per a trobar respostes innovadores. Alcoi va participar per primera vegada el 2018, i enguany la temàtica serà la de ciutat productiva, eix sobre el qual havien de girar totes les propostes presentades a concurs.

El primer projecte que es podrà conéixer de la mà dels seus creadors serà "Exposed city", guanyador del concurs per al repte d'Alcoi i obra de María Langarita i Víctor Navarro. Després vindrà la xerrada de l'equip de Nacho Company, André Guiraud, Paloma Ibarra i Quentin Gago amb el seu projecte "Estación impuls.a" que van aconseguir el segon premi. Les exposicions de diferents projectes acabaran amb la presentació de "Heads in the clouds" de l'equip format per Adrià Orriols, Sara Vima, Joan Gener i Miquel Ruiz, que van rebre una menció especial.