El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

L'Àgora acull la jornada “Igualtat de la dona a través de la cultura” el pròxim 10 de març

Cartell “Igualtat de la dona a través de la cultura”
  • La inscripció és totalment gratuïta i es pot fer fins al 7 de març en el següent enllaç.

L'activitat se celebra el 10 de març amb motiu del Dia Internacional de la Dona, està dirigida a tota la població i és gratuïta.

Amb motiu del Dia Internacional de la Dona, el Departament de Salut d'Alcoi juntament amb la Comissió d'Igualtat Departamental i amb la col·laboració de la Regidoria de Serveis Socials de l'Ajuntament d'Alcoi, ha organitzat unes jornades sobre la igualtat anomenada “Igualtat de la dona a través de la cultura”.

La Jornada tindrà lloc el 10 de març de 9-17 hores en l'Àgora i la inscripció (totalment gratuïta) es pot fer fins al 7 de març en el següent enllaç.

“Igualtat de la dona a través de la cultura” es tracta d'un esdeveniment de caràcter interdisciplinari i interinstitucional que té per objectiu oferir una visió holística de la situació actual i sensibilitzar en matèria d'igualtat acostant diferents professionals que l'aborda en el seu dia a dia. En les taules redones, es parlarà de cultura en el sentit ampli de la paraula , no atenent només el gènere, ètnia, religió o moment històric en el qual estem, que modifica els nostres valors per a adaptar-nos a l'entorn social canviant. 

Una desena de professionals en la matèria prendran la paraula en les taules redones i, a més, participaran en la mateixa representants de l'àmbit escolar, universitari, empresarial i sanitari.