El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

L'Àgora acull una fira amb què explorar les possibilitats de la Formació Professional

Estudiants de Formació Professional del col·legi Salesians Juan XXIII

L'alumnat de Secundària, Batxillerat o Cicles Formatius que vulga conéixer de forma pràctica les possibilitats que ofereix la formació professional, té una cita aquest divendres 17 de maig a la sala Àgora. Allí se celebra una fira, anomenada 'Habilitats FP Alcoi: Un món d'oportunitats', que promet explorar les diferents modalitats i graus d'FP que existeixen en Alcoi.

La jornada, en la qual s'espera aglutinar a més de 700 persones, també està pensada per a alumnes que ja estan cursant estudis de Formació Professional i que podran conéixer de manera pràctica en què consisteix els cicles que estan cursant.

Les diferents branques que presenten estudis a la fira són les següents: Administració i Gestió; Hostaleria i Turisme; Informàtica i Comunicacions; Imatge Personal; Electricitat i Electrònica; Fabricació Mecànica; Química; Sanitat; Seguretat i Medi Ambient; Comerç i Màrqueting; Tèxtil, Confecció i Pell; Fusta, Moble i Suro; Energia i Aigua; Serveis Socioculturals i a la Comunitat; Arts Gràfiques; Transport i Manteniment de Vehicles.

Manolo Gomicia, regidor de Promoció Econòmica, Formació i Innovació, destaca que "aquesta fira acordada amb els centres educatius i també al Consell de l'FP demostra l'interés que existeix per part de tots: administració local, centres educatius i empreses de la comarca, per seguir fomentant la formació professional a Alcoi, donant resposta a les necessitats de personal qualificat que tenen les nostres empreses així com oportunitats de formació i inserció laboral a la societat".