El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

L’Àgora acull una sessió informativa sobre el programa d’ajudes a la digitalització ‘Kit Digital’

L'acte se celebrarà de manera presencial a partir de les 16.30 hores i és necessari confirmar l'assistència a través d'aquest enllaç.

Kit Digital té l'objectiu de millorar la digitalització d'empreses i autònoms i compta amb un pressupost de 3.097 milions d'euros impulsat pel Govern Espanyol i finançat per la Unió Europea. L'espai Àgora acull una sessió informativa el pròxim 1 de febrer a les 16:30h.

L'espai Àgora d'Alcoi acollirà el pròxim 1 de febrer una sessió informativa sobre el Kit Digital a la Comunitat Valenciana, un programa d'ajudes a la digitalització, dirigida a petites empreses, micropimes i autònoms, a més d'empreses del sector tech de l'ecosistema local que puguen optar a convertir-se en agents digitalitzadors d'aquest Programa.

L'acte se celebrarà de manera presencial a partir de les 16.30 hores i és necessari confirmar l'assistència a través d'aquest enllaç.

L’objectiu és millorar el nivell de digitalització d'un milió de pimes i autònoms de tots els sectors productius en els pròxims tres anys amb la finalitat d'augmentar la seua productivitat, impulsar la internacionalització i la creació d'ocupació de qualitat. Tota la informació relativa al Programa pot consultar-se en la web oficial.

La sessió comptarà amb la benvinguda institucional del director general de Red.es, Alberto Martínez Lacambra i de l'alcalde d'Alcoi, Toni Francés. Seguiran diverses ponències en les quals es desgranarà tota la informació relativa als objectius del programa, el catàleg de solucions de digitalització, els criteris d'accés i obligacions tant per a agents digitalitzadors com per a les pimes, micropimes i autònoms beneficiaris. El tancament de l'acte, previst a les 18.00 hores serà a càrrec de Juan Ignacio Torregrosa, director general per a l'avanç de la societat digital de la Conselleria d'Innovació de la Generalitat Valenciana.

El programa està dotat amb un pressupost de 3.067 milions d'euros, el programa Kit Digital, impulsat pel Govern d'Espanya, és finançat per la Unió Europea a través dels fons Next Generation EU, en el marc del Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència, l'agenda Espanya Digital 2025 i el Pla de Digitalització de Pimes 2021-2025.

 

Sessions  per streaming a Alacant i València

El dia 1 de febrer al matí se celebrarà la primera de les jornades informatives, en aquest cas en la instal·lacions de Districte Digital. L'acte tindrà les mateixes característiques que la sessió d'Alcoi.

L'endemà, dimecres 2 de febrer, es desenvoluparà la tercera i última sessió de presentació del Programa, en la seu de la patronal valenciana CEV a València, per a empreses, professionals autònoms i agents digitalitzadors de les províncies de València i Castelló

Tant la sessió celebrada a Alacant com la de València seran retransmeses via streaming.