El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

L'Àgora d'Alcoi acull el FOCUS Pime i Emprenedoria

Empresaris i emprenedors han assistit a les diferents xarrades i taules redones del FOCUS a Alcoi.

El director del CEEI Jesús Casanova ha anunciat la seua pròxima jubilació i el relleu de Ramón Ferrandis al capdavant del CEEI Alcoi-València.

Alcoi acull aquest 10 de novembre el FOCUS Pime i Emprenedoria, organitzat entre el CEEI, l'IVACE i l'Ajuntament d'Alcoi. Al llarg de la jornada, s'ha parlat dels requisits per accedir a les ajudes Next Generation de la Unió Europea, de les noves directrius en sostenibilitat, economia circular i models energètics; o del relleu generacional a les empreses. També s'han presentat els resultats del programa d'identificació de necessitats territorials on es marquen els 28 reptes a superar en l'Alcoià i el Comtat. En el FOCUS d'enguany s'han centrat en les referides al turisme.

A l'inici de la jornada, el director del CEEI Alcoi-València Jesús Casanova ha anunciat la seua pròxima jubilació el pròxim mes de desembre. Ha recordat els anys que ha estat al capdavant del CEEI, sobretot els moments en el que es temia per la desaparició del CEEI d'Alcoi i que finalment es va integrar amb el de València, l'any 2016. La persona que li substituirà en el càrrec és Ramón Ferrandis, qui ja forma part de l'equip directiu del CEEI Alcoi-València.