El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Laia Marull torna a Alcoi amb el clàssic de Lorca 'Mariana Pineda'

La representació està programada per a aquest dissabte 15 de febrer a les 20 hores en el Teatre Calderón d'Alcoi.

 

Entrades disponibles a un preu d'entre 12 i 15 euros en taquilla i també a través d'Internet.

L'actriu catalana Laia Marull va estar al mateix escenari el passat mes de juny, en aquella ocasió amb la representació de 'La dansa de la venjança', una de les obres més aclamades en la passada Mostra de Teatre. Ara, torna amb un muntatge ben diferent al voltant de la figura històrica de Mariana Pineda.

Menys d'un segle separen la tràgica i injusta mort de Mariana Pineda (1831) del text que va escriure el poeta i dramaturg Federico García Lorca l'any 1923. Aquesta va ser una de les més reeixides obres de Lorca i la de Mariana Pineda, una de les històries icòniques en la lluita per les llibertats contra l'absolutisme espanyol del segle XIX.

Ara, aquest clàssic del dramaturg de Granada torna als escenaris de la mà de GG Producción Escénica amb una protagonista d'excepció: Laia Marull. Serà aquest dissabte 15 de febrer, a partir de les 20 hores, al Teatre Calderón d'Alcoi. Com déiem a l'inici, precisament no fa ni un any que Marull va estar al mateix escenari que ara l'espera. Va ser en la passada edició de la Mostra de Teatre i amb altra obra dramàtica, 'La dansa de la venjança', una de les representacions més aclamades en el passat certamen escènic.

En aquesta ocasió, Marull -guanyadora entre altres de 3 premis goya-, vindrà acompanyada d'un elenc conformat per Marta Gómez, Silvana Navas, Sara Cifuentes, Óscar Zafra, Àlex Gadea, Fernando Huesca i José Fernández; tothom treballant sobre les ordres de Javier Hernández-Simón a la direcció.

 

Un instant de la representació de 'Mariana Pineda'.