El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

'L'aigua no està tan freda'

4 valents han inaugurat la piscina municipal José Trenzano en el seu primer dia. No fa calor, però a qui li agrada l'aigua no li fa falta. Comença la temporada de piscines municipals a Alcoi.

Amando és un dels primers valents en escabussar-se en la piscina acabada d'obrir. Amb 66 anys, és habitual del primer dia de piscines, i tot que hui no feia sol, assegurava que "l'aigua no està tan freda" als periodistes que allí estàvem, tots en màniga llarga i jaqueta. Perquè no fa falta que faça sol i calor per gaudir d'un bany, i ara en Alcoi ja es pot a les tres piscines municipals.

Com és habitual, el regidor d'esports Alberto Belda i el director del centre d'esports Miguel Juan han visitat la piscina José Trenzano en el seu primer dia, i en el vídeo ens expliquen les novetats previstes per a enguany. 

Des d'ARAMULTIMÈDIA informarem puntualment de les diferents jornades, festes i activitats que es fan al llarg de l'estiu en les piscines municipals, com el dia dels majors o dels xiquets. Per cert, que des de la regidoria d'esports negocien en cultura perquè la piscina també siga un escenari d'esdeveniments culturals com ara concerts, però açò és un projecte encara obert.