El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

L'Ajuntament aprova 6 borses de treball externes

Façana de l'Ajuntament d'Alcoi.

També s'ha aprovat les bases específiques de la convocatòria per a cobrir una plaça d'arqueòleg municipal, per oposició lliure.

En junta de Govern municipal s'han aprovat les bases de 6 noves borses de treball externes mitjançant les quals es contractarà un monitor esportiu d'activitats aquàtiques i un altre d'activitats físiques, un psicòleg, un tècnic auxiliar de biblioteca-arxiu, un tècnic d'inserció social i un tècnic superior igualtat de gènere.

Les borses de treball són un mecanisme que empra l'ajuntament per a poder contractar a persones en diferents llocs, sobretot en temes de baixes, però també per a cobrir places que no estan cobertes per un interí o un funcionari. Tenen normalment una durada de 4 anys i

Segons el regidor de Personal, Alberto Belda, "s'estan renovant totes i cadascuna de les bosses perquè estiguen actives. D'aquesta manera podem ser més ràpids en la contractació perquè l'atenció al ciutadà siga la millor".

Cal dir que durant els últims quatre anys l'Ajuntament ha aprovat 35 borses de treball, d'entre elles les últimes en 2018 per a benestar social, assessor jurídic per a contractació, educador social, enginyer tècnic obres públiques, psicòleg, tècnic de joventut, tècnic de mobilitat sostenible i treballador social.

Actualment s'està duent a terme el procés de contractació de 8 agents de Policia Local, 6 dels quals mitjançant oposició lliure. Durant 2018 va haver-hi dues oposicions lliures, una d'administratiu per la qual va haver-hi 3 contractacions i una altra de Policia Local, per la qual es van contractar a 4 més 2 per torn de mobilitat. En 2017 va haver-hi oposicions lliures de tècnic superior d'esports i de treballador social.